Expoziția de pictură „Toamnă în Transilvania”

Duminică, 24 Ianuarie 2015, în cadrul evenimentului de lansare a Campaniei o9atitudine pentru cultură! privirile ne-au fost încântate de operele domnișoarei Bianca Andreea Mierlea cu tema „Toamnă în Transilvania”.

Aceste lucrări le-am expus pentru prima oară în Belgia. Tema acestor tablouri este peisajul rural din zona Transilvaniei, mai ales de pe lângă Brașov. Am ales această temă inițial pentru a promova frumusețea peisajului românesc. Surse de inspirație pentru aceste lucrări au fost lucrările lui Van Gogh și ale artistului Gustav Klimt”, a declarat Bianca.

Cu această ocazie ii transmitem Biancăi felicitări, așteptam nerăbdători următoarea expoziție și îi mulțumim că a fost alături de noi la Evenimentul de lanasare al Campaniei o9atitudine pentru cultură!

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!